SI M’ARRIBA UNA DEMANDA D’EXECUCIÓ DE PENSIÓ D’ALIMENTS/DESPESES EXTRAORDINÀRIES, PUC OPOSAR-ME PERQUÈ LA MEVA SITUACIÓ ECONÒMICA HA EMPITJORAT I QUE PER AIXÒ NO PUC PAGAR?

Rotundament no. La Llei és molt clara al respecte dels motius d’oposició en els procediments d’execució forçosa en dret de família relatius a la reclamació de pagaments de pensions d’aliments o despeses extraordinàries, i no es previu com a motiu el fet que la capacitat econòmica de l’obligat al pagament hagi empitjorat.
Fins i tot en el cas d’oposar-se al•legant aquesta situació (encara que sigui per estar en situació d’atur), es continuarà l’execució i es declararà l’embargament dels béns de l’executat. És per això que, en cas de que s’hagi produït una variació substancial en la capacitat econòmica de l’obligat al pagament, el que s’ha de realitzar és una modificació de les mesures definitives acordades en el seu dia en la Sentència judicial que es va dictar, ja que mentre no es produeixi aquest canvi, l’obligació persistirà.

Et truquem

A continuació li oferim les diferents maneres per les que pot contactar amb nosaltres:

per correu electrònic a: evilla@icamat.org

per telèfon per a demanar cita personalitzada: 93.790.25.04 / 
609. 782.879

Contacti des de

Cliqui aquí per a obtener el nostre formulari de contacte

Call Now ButtonLlámanos