Impagaments

Impagaments

Tarifes:

Elaboració i enviament per correu electrònic d’un informe sobre la seva consulta jurídica:  45,00 Euros (impostos inclosos).

Forma de pagament:

Per a la seva comoditat, li facilitem els nostres números de compte corrent, per a que pugui efectuar l’oportuna transferència, preguem ens indiqui el seu nom o raó social complerta:

– ES92.0030.2031.75.0001647271 de Banc Santander

– ES03.2100.2863.6702.1003.3981 de La Caixa

Procediment contractació servei:

1- El client haurà de complimentar el formulari de manera correcta i haurà d’exposar la seva consulta de manera clara, aportant les dades més rellevants necessàries per a la resolució de la consulta. Abans de remetre la consulta el client haurà d’acceptar les condicions generals del servei, de manera adjunta.

2- Advocats VILLABOIX rep i estudia la informació proporcionada pel client i decideix la seva acceptació, sol3licita major informació o denega la seva acceptació. El client rebrà un correu electrònic informant-li d’aquest punt, així com el preu i manera de pagament de la consulta.

3- S’efectua el pagament de la consulta en un dels comptes corrents indicats anteriorment.

4- Advocats VILLABOIX confirma el pagament mitjançant un correu electrònic enviat al client. A partir d’aquest moment comença a computar el termini de 5 dies hàbils per a resoldre i remetre la resposta a la consulta.

5- A partir d’aquest moment Advocats VILLABOIX no acceptarà l’ampliació de la informació facilitada pel client.

6- Advocats VILLABOIX enviarà la resposta de la consulta jurídica al client en el termini indicat (a excepció de casos de força major), factura corresponent al servei prestat i, en el seu cas, pressupost per a la tramitació online del procediment per a la reclamació dels impagaments motiu de la consulta

Preguem empleni les dades que a continuació se li demanen a fi de poder atendre la seva consulta

* campos obligatorios

Et truquem

A continuació li oferim les diferents maneres per les que pot contactar amb nosaltres:

per correu electrònic a: evilla@icamat.org

per telèfon per a demanar cita personalitzada: 93.790.25.04 / 
609. 782.879

Contacti des de

Cliqui aquí per a obtener el nostre formulari de contacte

Call Now ButtonLlámanos