LA SEPARACIÓ I EL DIVORCI CONTENCIÓS

En primer lloc hem de distingir entre el procés de mutu acord i el procés contenciós. Òbviament ambdós procediments són molt diferents pel que a la tramitació processal es refereix, per exemple: la durada d’aquests, la resolució del procés, així com respecte els honoraris professionals, atès que la sentència en supòsit de mutu acord, es pacta entre les parts mitjançant un conveni, essent el desgast molt inferior que en el cas contenciós.
Pel que fa a la distinció entre separació i divorci, hem de subratllar que en el darrer la dissolució matrimonial és irreversible, essent que en el cas de la separació és reconduïble, ja que el vincle matrimonial subsisteix, així com altres efectes derivats.
En el cas del procés contenciós és més llarg, sobretot si hi ha discòrdia entre els pares referent al tema dels fills.
L’única solució que ens queda si les parts no volen arribar a cap acord és recórrer a la presentació d’una demanda contenciosa per donar sortida a la crisi matrimonial.
Hem de tenir clar que tot i que s’hagi presentat la demanda, l’advocat ha de seguir intentant buscar una sortida al conflicte judicial, atès que sempre poden reconduir les parts el procés contenciós i transformar-lo en un acord beneficiós per tots els membres de la família.
Una reflexió que trasllado és que ningú millor que les pròpies parts, inclús els nens coneixen les seves necessitats, despeses, capacitats.. tot i el moment crític que s’atravessa, hem de ser prou madurs com per ventilar-les i fixar-les, sobretot en interès dels menors, amb l’ajuda dels respectius advocats.

Et truquem

A continuació li oferim les diferents maneres per les que pot contactar amb nosaltres:

per correu electrònic a: evilla@icamat.org

per telèfon per a demanar cita personalitzada: 93.790.25.04 / 
609. 782.879

Contacti des de

Cliqui aquí per a obtener el nostre formulari de contacte

Call Now ButtonLlámanos